Nieuwsarchief 2014

<<<Nieuwsarchief 2015

[nextpage title=”Sponsoren gezocht voor het eindfeest 2014!”]

Sponsoren gezocht voor het eindfeest 2014!

Zoals velen van jullie al weten, zijn de voorbereidingen voor het eindfeest 2014 al weer in volle gang.
Zo zijn we ook dit jaar weer op zoek naar mensen die spullen, waardebonnen, shirtjes of wat voor geks ook, willen sponsoren voor het eindfeest 2014!
Zoals ieder jaar, zal er ook dit jaar weer een loterij zijn. Het geld wat hiermee word opgehaald zal gebruikt worden om de kosten voor het eindfeest te drukken.Alle spullen zijn welkom zoals teamkleding, petjes, minibike onderdelen, tegoed bonnen enz enz. De spullen kun je op de dag van het eindfeest afgeven, iemand mee laten nemen of we komen het ophalen.Als tegenprestatie bieden wij (bedrijfs)naams vermelding op de website en tevens zal je naam genoemd worden op het eindfeest!Jezelf als sponsor opgeven kan bij:Hank Kok via penningmeester@rap-holland.nl.


SPONSOREN:

Snoeprollen.nl www.snoeprollen.nl
Laan Metaalservice info@laanmetaalservice.nl
HK Racekoppelingen hankkok@hetnet.nl
Deroue Race www.derouerace.nl
Kusters Blata-import www.blata-import.nl
Van den Dam Schilderwerken www.vandendam.nl
Mudde Doe ´t Zelf Lekkerkerk
Arie Molenaar motoren www.ariemolenaarmotors.nl
Multimate bouwmarkt Edam edam.multimate.nl
Tjerk bouwbedrijf Oosthuizen
Strijk Tweewielers Assen strijktweewielers@gmail.com
Esso Tankstation De Boezen Lekkerkerk www.tankstationdeboezem.nl
Rossi Tribune Assen ep.otten13@ziggo.nl
A3 Roest Brommers & Scooters www.a3roest.nl

P.s. Dit bericht zal tot de dag van het eindfeest bovenaan in het nieuwsoverzicht vermeld worden!


[nextpage title=”AMBC Staphorst organiseert minibike opstapdag!”]

AMBC Staphorst organiseert minibike opstapdag!

Staphorst – De motorclub AMBC uit Staphorst prijst zich gelukkig met een grote groep fanatieke minibikers onder haar leden die elke dinsdagavond op het plaatselijke circuit De Tippe kunnen trainen onder begeleiding van gediplomeerde bondstrainers. Mede door deze trainingen, onder begeleiding van ex- ONK toppers Arno en Joan Veijer, gaat het niveau van de Staphorster afvaardiging in het NK minibike racen nog steeds omhoog. Ook dit jaar is dit weer bewezen doordat in de persoon van Damian Boessenkool en de gebroeders Arne en Pascal Mussche maar liefst drie clubleden de Nederlandse titel behaalden. Verder behaalden nog enkele rijders ereplaatsen in de eindstand. Ook internationaal laten de jonge piloten van zich spreken doordat bv. Damian Boessenkool en Collin Veijer bij het Europees kampioenschap ook ereplaatsen wisten te behalen. Laatstgenoemde wist dit jaar tenslotte ook nog eens derde in het Italiaanse kampioenschap te worden.Het seizoen voor de minibikers loopt op het einde maar de AMBC hoopt in 2015 weer een mooie groep minibikers te mogen verwelkomen tijdens de wekelijkse trainingen op De Tippe. Om kinderen en ouders eens kennis te laten maken met de minibike racerij organiseert de AMBC daarom op zaterdag 11 oktober een minibike opstapdag op het genoemde circuit in Staphorst.

Van 12.30 t/m 17.00 uur kan iedereen gratis en vrijblijvend eens proeven aan de sport. Heb je dus een zoon of dochter die helemaal gek is van de motorsport en graag wil minibiken, dan moet je hier bij zijn. Wellicht kan deze zaterdagmiddag het begin zijn van een glanzende motorsport carriëre! Vele wereldtoppers zijn namelijk ooit begonnen op deze kleine pocket racers. Er kan gratis gereden worden, maar er dient wel even vooraf ingeschreven te worden. Dit kan per mail via racetrainingdetippe@gmail.com.

Wilt u vooraf toch wat meer info dan kan dit ook telefonisch verkregen worden bij Arno Veijer (0621530244) of Joan Veijer (0621508506)

Om de kunst van het minibike rijden enigszins te laten zien rijden de rijders die dit jaar begonnen zijn bij de AMBC deze middag diverse demo’s. Voor de ouders van deze rijders geld ook dat ze zich kunnen opgeven hiervoor. Let op; Alleen de beginners groep kan deze middag dus rijden! U kunt als nieuwkomer zien aan de verrichtingen van deze beginnende groep hoeveel er in een jaar geleerd wordt door de kinderen. Voor allerhande info over het minibiken zijn verder verschillende teams aanwezig om u als nieuwkomer of geïnteresseerde in te lichten. Kortom, de AMBC probeert de nieuwe minibiker zo compleet mogelijk op de hoogte te brengen.Natuurlijk is er ook aan de veiligheid gedacht. Er mag alleen met beschermende kleding gereden worden, maar vanzelfsprekend heeft een potentiële rijder deze spullen nog niet in zijn bezit. Daarom is er gezorgd voor beschermende kleding, handschoenen en helmen. Alleen voor goede schoenen dient de opstapper zelf te zorgen. Deelname is vanzelfsprekend voor eigen risico. Er dient dus wel vooraf te worden ingeschreven via het genoemde mailadres en aan de deelnemers wordt gevraagd om op 11 oktober om 12.00 uur aanwezig te zijn.


[nextpage title=”Dagschema: 27-09-2014 Stadskanaal”]

Dagschema: 27-09-2014 Stadskanaal

Hierbij het dagschema voor de allerlaatste wedstrijd van het seizoen. De wedstrijd waar de meeste kampioenschappen bepaald gaan worden! Vergeet je niet in te schrijven voor de kampioenshuldiging op 18 oktober a.s.!


[nextpage title=”Dagschema: 13-09-2014 Assen”]

Dagschema: 13-09-2014 Assen

Hierbij het dagschema en het baanlayout voor komende zaterdag op de Junior Track in Assen voor al weer de één na laatste wedstrijd van het seizoen!


[nextpage title=”Trainingsmogelijkheid a.s. vrijdagmiddag/avond op de Junior Track Assen”]

Trainingsmogelijkheid a.s. vrijdagmiddag/avond op de Junior Track Assen

Voorafgaand aan de wedstrijd a.s. zaterdag kun je op vrijdagmiddag/avond vrij trainen op de Junior Track.
De baan is open vanaf 15:00 uur t/m 19:00 uur.
Barry Veneman zal de baan openen en zorgen voor de juiste baan-layout.
De kosten bedragen: GRATIS!
Het dagschema incl. de baanlayout komt morgenavond online op de site.

Uiteraard is overnachten van vrijdag op zaterdag ook mogelijk bij het circuit.


[nextpage title=”Dagschema: 30-09-2014 Veldhoven (Update dagschema betreffende aantal ronden!)”]

Dagschema: 30-09-2014 Veldhoven (Update dagschema betreffende aantal ronden!)

Hierbij het dagschema voor de komende wedstrijd op 30 augustus a.s. op het circuit van Veldhoven!
Tevens bestaat er de mogelijkheid tot training op de vrijdagmiddag voor de wedstrijd vanaf 12:00 uur t/m 18:00 uur.
De kosten hiervoor bedragen € 40,-!
Men dient contant bij de baaneigenaar in de kantine af te rekenen. De kantine zal ook geopend zijn om te eten en te drinken. Aan de baan kan overnacht worden in de nacht van vrijdag op zaterdag.
Graag wil ik via deze weg ook iedereen er op wijzen dat ook daglicentie’s weer zijn toegestaan in alle klassen met uitzondering van de Junior A en Junior B.

Deze kun je op dag zelf of thuis (via mail naar: secretaris@rap-holland.nl) invullen en afgeven.


[nextpage title=”5 Oktober 2014: Fundurance race Junior Track Assen!”]
Op 5 oktober wordt de buitenbaan editie van de 2 uurs Fundurance race verreden op de Juniortrack in Assen.
Van 9:00 tot 13:00 uur rijden de pocketbike’s de training en wedstrijd en vanaf 13.00 tot 17.00 uur de SOBW klasse.
Wil je meedoen schrijf je in door een mail te sturen naar rgtuning@hotmail.com o.v.v. Teamnaam, rijders pocketbike en leeftijd.

De exacte prijs is op dit moment nog niet bekent, maar we zijn op dit moment druk bezig met een berekening van de kosten, als we daar uit zijn, dan weten we de inschrijfkosten per team, maar dit zal hopelijk onder de 125 euro per team blijven.


[nextpage title=”Rijders EK, van harte gefeliciteerd met de prachtig behaalde resultaten!!”]

Rijders EK, van harte gefeliciteerd met de prachtig behaalde resultaten!!

Graag willen wij als bestuur de rijders feliciteren met hun behaalde resultaten in het Europees Kampioenschap in Tsjechië waarbij onze rijder Glenn van Straalen kampioen is geworden in de Open 40 klasse!
Het kampioenschap werd dit jaar vertegenwoordigd door 3-tal Nederlandse rijders, Glenn van Straalen (open 40), Collin Veijer (Junior A) en Damian Boessenkool (Junior A).
Collin Veijer wist met een 2e plek ook een top prestatie te leveren in de Junior A, tevens de klasse waarin Damian Boessenkool een mooie 5e plek wist te bemachtigen.

Alle rijders, namens het gehele bestuur van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat!!


[nextpage title=”Overnachten @ Stadskanaal”]
Op vrijdagavond is er de mogelijkheid om te overnachten bij het circuit van Stadskanaal (Vledderveen). De hekken zullen vanaf 15:00 uur open zijn.
Overnachten kan uitsluitend op het nieuwe parkeerterrein aan de achterzijde van het circuit. Caravans/Campers op het paddock zullen verwijderd worden!!
Er kan vrijdagavond NIET getraind worden.


[nextpage title=”Dagschema: 14-06-2014 Assen”]

Dagschema: 14-06-2014 Assen

Hierbij het dagschema en de baanlayout voor komende zaterdag op de Junior Track in Assen.Als klap op de vuurpijl is ook de catering/snackwagen nog geregeld voor zaterdag, dus ook deze zal aanwezig zijn.


[nextpage title=”Nieuwe baan bekend voor zaterdag!”]

Nieuwe baan bekend voor zaterdag!

Na het slechte bericht dat de gezelligste wedstrijd van het jaar (Ramsloh) niet door kan gaan, zijn we druk bezig geweest om nog een andere baan te regelen.
We kunnen u mededelen dat we een vervangende baan hebben kunnen regelen.
We zullen de wedstrijd verrijden op de Junior track te Assen.
Het grootste probleem is de medische bezetting maar ook dat is gelukt, al is het niet de volledige bezetting toch zal er voldoende personeel aanwezig zijn.Ook beseffen we dat een groot aantal leden voor Ramsloh een dag vrij hebben genomen, vandaar dat we getracht hebben om ook op vrijdagmiddag te kunnen trainen.
Ook dit is gelukt. De baan is open vanaf 12.00 uur en we kunnen vanaf 15.00 uur tot 19.00 uur rijden.
De kosten voor de vrijdag training zijn 15,- euro per rijder.Wij zijn ook niet blij met de situatie maar kunnen dit niet anders zien als overmacht en hopen hiermee dan ook op deze korte termijn een goed alternatief te hebben kunnen regelen.
Wij willen bij deze dan ook Barry Veneman bedanken oor zijn medewerking op de baan te regelen.Verdere info betreft baan lay-out en tijden worden vanavond bekend gemaakt.


[nextpage title=”Vergunning RAMSLOH ingetrokken!!”]

Vergunning RAMSLOH ingetrokken!!

Zojuist kregen wij te horen dat de vergunning voor Ramsloh door de gemeente is ingetrokken.
De baaneigenaar gaat het sowieso niet voor elkaar krijgen deze voor zaterdag terug te hebben.
Dit betekend voor ons dat er NIET gereden kan worden op Ramsloh.We zijn momenteel druk bezig om, indien mogelijk, nog een andere baan te regelen voor zaterdag, maar of dit gaat lukken kunnen we nu helaas nog niks over zeggen.
Zodra er nieuws is wordt dit z.s.m. zowel op de website als per mail naar jullie verstuurd.


[nextpage title=”Woensdag 11 juni 2014, vrije training op het circuit van Lelystad”]

Woensdag 11 juni 2014, vrije training op het circuit van Lelystad

Woensdag 11 juni kan er weer getraind worden op het circuit van Lelystad.
De training begint om 17:00 uur t/m 20:00 uur.
De kosten bedragen € 22,50 p/p.Inschrijven kan bij Bert Deroue via tel. 033-2571366 of via b.deroue@chello.nl
VOL = VOL


[nextpage title=”Dagschema 07-06-2014 Staphorst”]

Dagschema 07-06-2014 Staphorst

Hierbij het dagschema voor de komende wedstrijd tijdens pinkster wegrace weekend op evenemententerrein ‘De Tippe’ in Staphorst.Wil je op vrijdagavond trainen, geef je dan eerst op via openbekerstaphorst@live.nl o.v.v. je naam, klasse en startnummer.Overnachten is mogelijk.


[nextpage title=”Daglicentie’s weer mogelijk!”]

Daglicentie’s weer mogelijk!

Voor de komende wedstrijd in Goes (en voor de rest van het seizoen) is het weer mogelijk om daglicentie’s aan te vragen. Dit kan voor alle klassen, behalve voor de Junior A en de Junior B. Aan deze 2 klassen hangt een officieel NK-status en om die reden is het voor deze klassen niet mogelijk. Voor de overige klassen kun je dus weer een daglicentie aanvragen.
De formulieren hiervoor kun je ’s morgen bij de inschrijving invullen en betalen.Wat betreft het lidmaatschap van RAP-Holland geldt dat je 1 wedstrijd per seizoen mag meerijden zonder lidmaatschap. Ga je meer dan 1 keer rijden, dan is ook een lidmaatschap RAP-Holland verplicht.


[nextpage title=”Zaterdag en zondag 17 en 18 mei a.s.: Trainen op nieuw circuit Emmer-Compascuum”]

Zaterdag en zondag 17 en 18 mei a.s.: Trainen op nieuw circuit Emmer-Compascuum

Nieuw circuit voor pocketbikes, maar ook voor brommerrijders zoals de NSF-ers.
Komend weekeinde, zaterdag 17 en zondag 18 mei, kan je gebruik maken van een nieuw circuit net buiten Emmen.
Voor nog geen 20 euro als introductieprijs, kan je er dus heel veeeeel rijden. Van 10 tot 16 uur is de baan open.
Meldt je even aan bij de receptie de heer Thedinga. Stuur een email vooraf, als je komt.
Het is vrij trainen, neem dus je maatje mee en geniet samen.Hierbij de link naar hun site www.testtrackthedinga.nl


[nextpage title=”Racecamp 2014″]

Racecamp 2014

Na een succesvolle start van het KNMV Racecamp in 2013 zal er dit jaar een nieuwe editie Racecamp 2014 plaatsvinden!Het Racecamp 2014 wordt op 5 t/m 7 augustus gehouden op de TT-Juniortrack in Assen en zal dit jaar wordt het georganiseerd door KNMV-motorsporttrainers Joey Litjens en Roy ten Napel.Het juniortrack in Assen biedt verschillende lay-out mogelijkheden de door de ruime accommodatie zijn de uitdagingen ook naast de baan divers. Iets dat erg belangrijk is voor jeugdige rijders. Kortom, een leuke en leerzame ervaring waar rijders uit verschillende klassen (minibike, NSF, Yamaha R125 cup en SOBW) bijzonder veel van leren.Iedere ochtend beginnen de deelnemers met een leuke warming-up. Daarna is er een vrije training om de nieuwe lay-out te leren kennen. Na de lunch zijn er verschillende praktijkopdrachten onder leiding van verschillende KNMV MT motorsporttrainers. Hierin komen alle belangrijke aspecten van het racen naar voren, zoals rijtechnieken, juiste racelijnen, remmen, kijktechniek, zithouding, starts en racesimulaties.Gedurende de avond staan er leuke sport- en spelactiviteiten op het programma. De activiteiten zullen bestaan uit sport en spel waarbij teamwork belangrijk is. De sport activiteiten worden begeleid door verschillende nationale en internationale rijders. Uiteraard wordt er aan iedere deelnemer gedacht door de groepen in te delen op leeftijd.Tijdens het Racecamp zal Arie Molenaar aanwezig zijn met zijn ex GP Hospitality trailer. Hier wordt gezorgd voor een gezond ontbijt en lunches voor de deelnemers. Het diner zal verzorgd worden door catering Winters, het diner is niet bij het inschrijfgeld inbegrepen. De briefing en meetings worden verzorgd in de tent van de hospitality. Op donderdag zal er als afsluiting een estafetterace plaats vinden om het Racecamp met alle aanwezigen uitdagend af te sluiten.Ook aan meegekomen familie en vrienden is gedacht. Er zal voor ieder wat wils zijn zodat niemand zich hoeft te vervelen. Dit geldt uiteraard ook voor het eten en drinken, catering Winters zal voor een ruime keuze aan eten en drinken zorgen.De kosten voor de deelnemers van het Racecamp 2014 bedragen € 150,- all-in per rijder. Dat wil zeggen drie dagen racetraining onder leiding van KNMV-trainers inclusief ontbijt en lunch. Overnachtingen, water-, stroom- en sanitaire voorzieningen zijn inbegrepen.
Deelname is mogelijk voor KNMV district licentie houders waaronder RAP licentiehouders tot 15 jaar en voor SOBW licentiehouders tot 21 jaar. Voor NSF Racecamp deelnemers is een eigen NSF motor verreist.Op vrijdag 8 augustus is er een additionele vrije training voor alle SOBW, RAP en KNMV districtlicentiehouders. De kosten voor Racecamp deelnemers bedragen € 20,- en voor niet Racecamp deelnemers € 30,-.Opgeven kan via www.racecamp.nl

Het Racecamp Team.


[nextpage title=”Aanvullend reglement t.b.v. gedrag in de pitsstraat”]

Aanvullend reglement t.b.v. gedrag in de pitsstraat

Zoals velen misschien ook al in Assen hebben zien hangen is er betreffende de regels in de pitsstraat een aanvullend reglement gemaakt.
Deze is nu ook digitaal in het menu ‘reglementen‘ in te zien.


[nextpage title=”Overnachten in Goes”]

Overnachten in Goes

Zoals je misschien al hebt gehoord is het niet mogelijk om bij de wedstrijd in Goes aan de baan te overnachten. We hebben daarom een aantal campings in de buurt voor je opgezocht waar je eventueel zou kunnen overnachten, zowel met of zonder caravan.
Alleen camping:
Sportpunt Zeeland
Zwembadweg 3
4463 AB  Goes
Afstand vanaf de baan: +/- 13 minutenCamping en huur bungalows/chalets:Camping De Rusen
(bij deze camping hebben al een aantal leden gereserveerd, we hebben met de eigenaar van deze camping overlegt dat mensen van RAP-Holland bij elkaar mogen staan)
Oude Ruisweg 4
4424 NV  Wemeldinge
Afstand vanaf de baan: +/- 16 minuten
www.camping-derusen.nlCamping ’t Veerse Meer
Veerweg 71
4471 NB  Wolphaartsdijk
Afstand vanaf de baan: +/- 14 minuten
www.campingveersemeer.nlDe Veerhoeve
Veerweg 48
4471 NC  Wolphaartsdijk
Afstand vanaf de baan: +/- 16 minuten
www.deveerhoeve.nlCamping Stelleplas
Stelleweg 1
4451 RL Heinkenszand
Afstand vanaf de baan: +/- 16 minuten
www.campingstelleplas.nlCamping Linda
Oostelijke Kanaalweg 4
4424 NC  Wemeldinge
Afstand vanaf de baan: +/- 18 minuten
www.campinglinda.nl


[nextpage title=”Dagschema: 19-04-2014 Assen”]

Dagschema: 19-04-2014 Assen

Hierbij het dagschema voor de komende wedstrijd op de Junior Track in Assen a.s. zaterdag 19 april.


[nextpage title=”Mogelijkheid tot opstap tijdens Landelijke motordagen te Assen!”]

Mogelijkheid tot opstap tijdens Landelijke motordagen te Assen!

A.s. zaterdag en zondag 19 en 20 april is er tijdens de Landelijke Motordagen op het TT-circuit van Assen weer de mogelijkheid om op te stappen. Er zullen deze dagen in het paddock een aantal opstapbikes klaar staan om opstappers de kans te geven om, onder begeleiding, eens te proeven aan de minibikesport!Ook heeft RAP-Holland zaterdag 19 april haar eerste wedstrijddag op de Junior Track in Assen, direct naast het grote circuit. Dus voor de echte beleving zou je ook hier nog een kijkje kunnen nemen.Tot zaterdag en/of zondag!


[nextpage title=”Woensdag 30 april en 7 mei, vrije training in Lelystad”]

Woensdag 30 april en 7 mei, vrije training in Lelystad

Op Woensdag 30 april en 7 mei is er weer de gelegenheid om te trainen op het circuit van Lelystad.
De training begint om 17:00 uur t/m 20:00 uur en de kosten bedragen â‚¬ 22,50 p/p.
Er wordt in 2 groepen gereden.
Iedereen is van harte welkom, maar geef je snel op, want VOL=VOL.

Opgeven kan bij Bert Deroue via 06-53148522 of via mail b.deroue@chello.nl.


[nextpage title=”Dagschema: 29-03-2014 Assen”]

Dagschema: 29-03-2014 Assen

Hierbij dan weer het eerste dagschema van het seizoen voor de komende kwalificatie/trainingsdag op het circuit van Assen.
De baan-layout staat tevens vermeld in het schema.
Zoals ook in de mail vermeld zijn de kosten voor de trainingsdag € 40,- per rijder.
Ook is er de mogelijk om te overnachten.
Het hek is open vanaf vrijdagavond 17:30 uur.

Tot zaterdag!!


[nextpage title=”Trainingskalender”]

Trainingskalender

Graag wil ik jullie wijzen op de trainingskalender op het minibike-forum.
De kalender wordt continu bijgehouden door, bij velen bekent, Rene.
De link naar de kalender staat inmiddels op deze site: http://www.rap-holland.nl/kalender


[nextpage title=”Vrij trainen op circuit Berghem”]

Vrij trainen op circuit Berghem

Op de volgende vrijdagen in maart is het mogelijk om met bromfietsen en minibikes op Circuit Park Berghem te trainen van 12.00-18.00 uur (half uur karts/half uur bromfietsen/minibikes).
–  Vrijdag 7 maart
–  Vrijdag 14 maart
–  Vrijdag 21 maartBaanhuur 
€ 25,00 per dag te voldoen bij aanvang in het á la kart café. Prijs is exclusief eenmalige Track Acces Card á € 2,50.
Het á la kart café is deze dag geopend voor een hapje en een drankje. Het is niet toegestaan meegebrachte etenswaren in het  á la kart café en aanverwante tent te nuttigen.

Er zal deze dag geluid worden gemeten om te kijken welke motoren vallen binnen de geluidsnorm. Let op! Motoren die niet voldoen aan de geluidseisen worden direct van het circuit verwijderd!


[nextpage title=”Inschrijving 2014 geopend!!”]

Inschrijving 2014 geopend!!

Sinds enkele weken is de inschrijving voor het nieuwe seizoen 2014 weer geopend!
Schrijf je dus snel in voor het nieuwe seizoen via het inschrijfformulier op deze website!
Zorg er aub voor dat uw inschrijving compleet is. Incomplete inschrijvingen kunnen we helaas niet verwerken.
Ga ook geen ‘printscreens’ per post naar mij toesturen, want ook daar kunnen we niks mee.

Inschrijving dus uitsluitend via de website!


[nextpage title=”Overlijden Marielle Baarda”]

Overlijden Marielle Baarda

Vandaag 2 februari 2014 ontving ons het trieste nieuws van het overlijden van Victor Baarda zijn vrouw Marielle, trotse moeder van Sandro, Sacha, Cas en Dani.
Wij als bestuur wensen Victor en zijn gezin en verdere nabestaanden heel veel sterkte toe voor nu en de komende tijd.


[nextpage title=”Zondag 26 januari a.s.: Indoor training bij Coronel in Huizen!!”]

Zondag 26 januari a.s.: Indoor training bij Coronel in Huizen!!

Zondag a.s. is er weer de mogelijkheid om sinds lange tijd weer te komen trainen bij Coronel in Huizen.
Als we een redelijk goede bezetting hebben kunnen we mogelijk weer vaker komen rijden.
Er is een medic aanwezig, de heer Olaf Wasman.
Mocht je hem nodig hebben en hij moet ergens een plijstertje plakken is het voor rekening rijder, maar Olaf vraagt de kostprijs van de spullen dus dat zal wel erg meevallen.
Het beste is gewoon zorgen dat Olaf niet de kantine uit hoeft te komen met zijn zwaailicht op zijn hoofd.We gaan in 2 groepen rijden, de minder snelle en de pro,s.
We gaan ook geen koppeling inrijden bij de minder snelle en ik adviseer iedereen om eens ASPEN benzine te gaan gebruiken, zeker indoor.
Want in de gewone benzine zitten stofjes in waar we niet vrolijk van worden. ASPEN benzine is zeer milieu vriendelijk en die stofjes zitten daar niet in.
Een mooie bijkomstigheid is dat je motor met deze benzine nog eventjes lekkerder start en loopt.
Aanmelden niet verplicht maar wel gewenst.Ruud Groeneveld (rgtuning@hotmail.com)

Bevestiging inschrijving online!

Zoals jullie gezien hebben staat inmiddels de bevestiging van de inschrijving online. Deze pagina zal om de +/- 2 á 3 weken geupdate worden.Tevens is de flyer voor het EK ontworpen en ligt deze klaar om gedrukt te worden! We zijn trots op het mooie resultaat, met dank aan het TT-circuit!

[nextpage title=”>>>Nieuwsarchief 2013″]

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.