Nieuwsarchief 2016

Nieuwsarchief 2017

[nextpage title=”Inschrijving 2017 van start!!!”]
De inschrijving voor seizoen 2017 is van start!!
Helaas is op dit moment de kalender nog niet helemaal bekent, maar hier wordt hard aan gewerkt, dus zodra die bekent is wordt dit zo spoedig mogelijk bekent gemaakt!
Jezelf inschrijven kan via deze pagina of klik in het menu op ‘Lid worden/Inschrijven’.

(LET OP, VRAAG WEL EERST EEN KNMV SPORTPAS AAN, ALVORENS JE IN TE SCHRIJVEN!!)


[nextpage title=”Vader van RAP lid Lin Verhoeven overleden”]

Vader van RAP lid Lin Verhoeven overleden

Deze week ontvingen wij het trieste bericht dat Leo Verhoeven, de vader van onze RAP lid Lin Verhoeven, is overleden aan een slopende ziekte.Leo was altijd optimistisch, vrolijk en belangstellend en supertrots op zijn zoon Lin.Wij gaan Leo missen op de wedstrijddagen en wensen zijn vrouw Mariette en Janske en Lin heel veel sterkte met dit verlies.

[nextpage title=”RAP-Holland komt met een standaard Cup inclusief begeleiding in 2017″]

RAP-Holland komt met een standaard Cup inclusief begeleiding in 2017

Pocketbike vereniging RAP-Holland komt in 2017 met een nieuwe opzet voor de Junior A klasse, kinderen in de leeftijd van 6 tot 10 jaar gaan wedstrijden rijden met standaardblokken.Het belangrijkste is dat er bij de standaardklasse een KNMV trainer is die de kinderen traint en begeleid op de wedstrijddag en trainingsdagen.De reden hiervoor is om het betaalbaarder te maken en de ouders technisch te ontzorgen!Kinderen rijden met identieke motorblokken die geen onderhoud nodig hebben gedurende het seizoen, deze blokken huren ze van RAP-Holland en worden middels loting verdeeld.Op dit moment zijn we druk bezig met het reglement en de keuze voor het standaardblok.Deelnemers moeten zelf zorgen voor een rijwielgedeelte, maar ook dit kan worden gehuurd via o.a. de importeurs. Het huren van een standaardblok zal rond de 400 euro per jaar gaan kosten (richtprijs).Kortom, betaalbaar wedstrijden rijden op gelijkwaardige motoren met als insteek de kinderen op te leiden tot goede rijders en tegelijkertijd de kosten in de hand te houden.Inmiddels hebben we al 10 deelnemers die volgend jaar in deze klasse gaan starten.Wilt u meer weten? Kijk op www.rap-holland.nl en meldt u aan voor de nieuwsbrief!
Via de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van dit nieuwe initiatief.


[nextpage title=”Sponsoren eindfeest 2016!”]

Sponsoren eindfeest 2016!

SPONSOREN EINDFEEST 2016


LET OP, DIT BERICHT BLIJFT TOT HET EINDFEEST BOVENAAN STAAN IN ALLE NIEUWSBERICHTEN!


Zoals jullie weten, zijn we weer druk bezig met de voorbereidingen van het eindfeest/kampioenshuldiging 2016!!
Ook dit jaar zal er weer een jaarlijkse loterij plaats vinden. Hiervoor zijn we op zoek naar sponsoren die hiervoor spullen willen sponsoren, zoals waardebonnen, shirtjes, olie, teamkleding, petjes, minibike onderdelen, tegoed bonnen of wat je ook maar kunt bedenken!De spullen kun je op de dag van het eindfeest afgeven, iemand mee laten nemen of we komen het ophalen. Als tegenprestatie bieden wij je (bedrijfs)naams vermelding op de website (boven dit bericht) en tevens zal je naam genoemd worden op het eindfeest!Jezelf als sponsor opgeven kan bij:Harm Mussche (Secretaris) via secretaris@rap-holland.nl of Jolle Wind (Voorzitter) via voorzitter@rap-holland.nl


[nextpage title=”Dagschema Stadskanaal 1-10-2016″]

Dagschema Stadskanaal 1-10-2016

Hierbij alweer het laatste dagschema voor dit seizoen! Deze laatste race zal verreden worden op de mooie korte stuurbaan van het circuit in Stadskanaal (Vledderveen) op 1 oktober a.s.Ook zal er deze dag een speciale fun-klasse zijn voor oud rijders welke in het verleden altijd hebben geracet bij RAP.


[nextpage title=”RAP-Holland organiseert fun-race voor oud rijders tijdens laatste wedstrijd van het seizoen!”]

RAP-Holland organiseert fun-race voor oud rijders tijdens laatste wedstrijd van het seizoen!

Vanuit de leden kwam het verzoek voor een fun-race voor oud-rijders tijdens de laatste wedstrijd in Stadskanaal op 1 oktober a.s.
Omdat we dit als bestuur een mooi initiatief vinden hebben we besloten hierin mee te gaan!
We nodigen dan ook alle oud-rijders uit om deze gezellige en sportieve race mee te komen doen als afsluiting van het seizoen 2016!

De kosten voor deelname bedragen 25 euro per rijder. Omdat we er als vereniging niet onderuit komen, ben je wel verplicht om een (dag)licentie te hebben. Deze kun je rechtstreeks aanvragen bij de KNMV via mijn.knmv.nl. De kosten hiervoor bedragen: € 27,50 zonder PO-dekking of € 35,- met PO-dekking.

KLIK HIER VOOR HET OPGAVE FORMULIER (Vul deze vooraf in.) Tot 1 oktober in Stadskanaal!!


[nextpage title=”Dagschema Zwolle 17-09-2016″]

Dagschema Zwolle 17-09-2016

Hierbij het dagschema voor de 8e NK wedstrijd a.s. zaterdag in Zwolle.


[nextpage title=”Dagschema Assen 02-07-2016″]

Dagschema Assen 02-07-2016

Hierbij het dagschema voor de komende wedstrijd in Assen op de Junior Track.
Omdat bij ons het verzoek binnen kwam dat men graag een geheel andere baan wou rijden, hebben we ditmaal gekozen om op het achterste
layout te gaan rijden. (zie onderaan in het dagschema)

VRIJ TRAINEN Omdat voor de wedstrijden is gekozen voor het achterste layout, blijft het voorste deel van het circuit leeg. Hierom is besloten om dit gedeelte van de baan open te stellen voor vrije rijders die hier vrij kunnen trainen. Dus ben jij in het bezit van een minibike en een KNMV (dag)licentie en lijkt het je leuk om deze dag vrij te komen trainen tijdens een NK-wedstrijd, schrijf je dan ’s ochtends in aan de baan (zie dagschema). De kosten voor de vrije training bedragen € 25,- per rijder, te voldoen bij de inschrijving. We hebben de training ingedeeld in 2 groepen. Een beginnende groep en een gevorderde groep. Deze staan beide ingedeeld in het dagschema. Junior Track Assen (nabij het TT Circuit) De Haar 9 9405 TE Assen


[nextpage title=”Dagschema Lelystad 3-9-2016″]

Dagschema Lelystad 3-9-2016

Hierbij het dagschema voor de komende wedstrijd a.s. zaterdag op het Midland Circuit te Lelystad


[nextpage title=”Dagschema Staphorst 14-05-2016″]

Dagschema Staphorst 14-05-2016

Hierbij het dagschema voor de komende wedstrijd in Staphorst 14-05-2016


[nextpage title=”Dagschema Stadskanaal (Vledderveen) 11-06-2016″]

Dagschema Stadskanaal (Vledderveen) 11-06-2016

Hierbij het dagschema voor de komende wedstrijd op de lange baan in Stadskanaal (Vledderveen).


[nextpage title=”Vrijdag 13 mei a.s. -> Vrije training Staphorst”]

Vrijdag 13 mei a.s. -> Vrije training Staphorst

A.s vrijdag is er weer gelegenheid te trainen op circuit ‘de Tippe’ in Staphorst vanaf 18:00 tot 20:30 uur.
De kosten bedragen €15,- per rijder.

Afhankelijk van het aantal deelnemers worden er groepen gemaakt.Opgave kan via onderstaande link. Vermeld hierbij de naam en klasse waarin je rijdt. Openbekerstaphorst@live.nl


[nextpage title=”Inschrijving 2016 geopend!!”]

Inschrijving 2016 geopend!!

Zojuist is de inschrijving voor het nieuwe seizoen 2016 geopend! Alle nieuwe reglementen staan online en de inschrijflijsten zijn weer gepubliceerd.
Schrijf je dus snel in!!

Houd er overigens rekening mee dat je eerst een KNMV sportpas aan moet vragen alvorens je je kunt inschrijven. Ga hiervoor naar: www.knmv.nl


[nextpage title=”Dagschema Goes”]

Dagschema Goes

Hierbij het dagschema voor de komende wedstrijd in Goes 05-05-2016

[nextpage title=”>>>Nieuwsarchief 2015″]

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.