1ste NK wedstrijd in Lelystad

Wij sluiten de allereerste wedstrijd van het seizoen af met een lach en een traan; winnaars en verliezers, maar allemaal toppers. Veel emoties gezien, blijdschap, teleurstelling, verdriet, plezier, humor, gezelligheid en ja zelfs boosheid!

RAP-Holland leden (coureurs en aanhang) in 1 woord te omschrijven als een TEAM; samenwerking en behulpzaamheid met een hoge dosis humor.

Jonge coureurs die met elkaar optrekken; beste maatjes geworden zijn (ze ondersteunen elkaar op alle mogelijke manieren, al is het maar een lach op het gezicht van een teamgenootje toveren) maar op de baan ook wel aan elkaar gewaagd zijn; maar trots zijn op de prestaties van de andere teamgenoot…….dat is RAP-Holland…..

Vanaf de Junior A standaard klasse tot aan Ohvale GP-O 160 CC klasse hebben de coureurs laten zien dat zij kunnen racen. Weinig verschil in ronde tijden en de wedstrijden waren prachtig om naar te kijken…….(spannend met een spanningsniveau “hartritme in de keel”) en allemaal horen zij op het podium te staan…..zeker weten! Maar helaas is per klasse maar drie bekers die uitgedeeld worden.
De Junior A standaard coureurs hebben zo geweldig gereden dat zij allemaal een medaille gekregen hebben.

Topscooters……bijzonder om te zien hoe deze coureurs racen en zeker weten een genot voor het publiek om naar te kijken!

RAP-Holland….nationaal en internationaal inmiddels…..Ze komen zelfs uit Finland gezellig langs om mee te rijden.

Binnenkort volgt op onze website een overzicht van de allerleukste berichten van RAP-Holland coureurs als ook de uitslagen van de wedstrijd!

[wds id=”3″]

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.