12 mei 2018: 2de NK wedstrijd

Een totaal ander karakter deze wedstrijddag in Zwolle, aangezien de baan te kort was voor de Ohvale en Topscooter klasse, konden wij eindelijk opstappers de kans geven om kennis te komen maken met het rijden van een wedstrijd dag. Geen officiële wedstrijd, maar wel volgens het principe vrije training, kwalificaties en races, zonder tijdwaarneming, maar wel met een prijs! Deze mini coureurs hebben wel even laten zien dat zij konden racen! Als jonge coureurs stonden zij als ware MotoGP coureurs aan de start!

Ook konden ouders en/of verzorgers van de coureurs zelf deelnemen in de groep Senioren. (geen officiële wedstrijd, maar wel volgens de regels, maar helaas zonder uitreiking van een beker). Maar de heren hebben het publiek en de jeugd versteld achtergelaten met hun snelheden en vaardigheden, maar ook de fun die zij op de baan lieten zien was alsof de klok terug draaide naar vroeger, waar top rijders als Ruben Hernandez het podium bereikten. Bedankt voor jullie komst en zoals er al werd verkondigd na de prijsuitreiking….”de volgende keer wel weer mee doen hoor!” Maar dan officieel en niet voor de FUN!

Bryan Schouten was de hele dag aanwezig om de jeugdrijders te begeleiden, hij reed mee, moedigde ze aan, deze top coureur zelf is een geweldige aanwinst voor onze vereniging en een geweldige mentor voor alle rijders.

Ook de moeders waren niet vergeten, want bij de inschrijving kregen zij een klein presentje! Want ten slotte zijn moeders onmisbaar en geven zij de liefde die een kind nodig heeft. Fijne Moederdag!

De foto’s en video’s zijn ook te bekijken op onze Facebookpagina.

VIDEO’S

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.