Inschrijfprocedure

Wat ontzettend leuk dat jij je wilt inschrijven bij RAP-Holland.

Je doet ons er een enorm plezier mee om het formulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Als je wilt weten voor welke klasse jij je kunt inschrijven kun je kijken bij de klassenindeling.
Of wil je liever dat wij je hiermee helpen dan kun je dit gerust laten weten via onze site of facebook.

Wij proberen zo snel mogelijk na je inschrijving een bevestiging te sturen, daarna gaan wij de inschrijving controleren.
Als je een bevestiging hebt gekregen van je opgave voor de klasse(n) waar jij wilt gaan rijden, dan is de inschrijving definitief.

Wij proberen RAP een bevestiging te sturen, maar wij moeten ook goed controleren op leeftijd, startnummer (want je wilt natuurlijk niet dat je tegenstander rijdt met hetzelfde nummer) dus het kan ook iets langer duren dan je van ons gewend bent.

Als de inschrijving definitief is dan krijg je van ons een factuur voor het lidmaatschap.

Als je eerst wilt komen proefrijden om te kijken of racen bij RAP wat is voor jou dan ben jij bij deze van harte welkom op de voorjaarstraining (eerste training). Neem gerust je race vrienden met rijervaring mee, zodat je er een leuk dagje uit van kunt maken.

Mocht er toch vragen zijn of je hebt hulp nodig, stuur ons gerust een email en wij komen je helpen en je vragen beantwoorden.


Inschrijfformulieren

Er zijn drie verschillende inschrijfformulieren:

  1. Voor de rijders die het hele seizoen willen mee doen (9 wedstrijden) kunnen het formulier racend lid invullen.
  2. Voor de rijders die een wedstrijd naar keuze mee willen doen, kunnen het formulier Gastrijder invullen (volgt nog)
  3. Wilt u alleen RAP-Holland ondersteunen en zeggenschap tijdens de vergaderingen, dan kunt het formulier steunend lid invullen.

KNMV Districtlicentie/sportpas
Deze dient rechtstreeks via de KNMV aangevraagd te worden via www.knmv.nl en daar log je in op ‘MIJN KNMV’. Hier geef je ook aan via welke club je de sportpas aanvraagt, in dit geval dus RAP-Holland. (vul hier aub ook RAP-Holland in, want hiermee kom je tevens in ons licentie overzicht terecht van de KNMV, zodat wij ook digitaal kunnen inzien dat je in het bezit bent van een sportpas).
De hele aanvraag gaat digitaal. Je moet ook een pasfoto uploaden dus zorg dat je die klaar hebt staan. Tevens moet je na het invullen meteen betalen via I-Deal.


Reglementen


Kosten

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.