Dagschema 6e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad

Datum: 1 september 2018

Locatie
Midland Circuit Lelystad
Talingweg 89
8218 NX Lelystad

I.v.m. verbouwing van het vliegveld is er een nieuw aanrijroute naar het circuit. Via de Anthony Fokkerweg naar het circuit rijden. Op het einde ga je met de bocht mee naar links en vervolgens de eerste rechtsaf, hier rijd je het terrein op van het Midland Circuit. Hier helemaal doorrijden naar achteren.

6e NK Dagschema Lelystad2 (1)

Familie, vrienden, sponsoren, toeschouwers iedereen is van harte welkom! Er zijn meerdere tribunes waar het publiek de wedstrijd kan bekijken en in de kantine is het mogelijk om warme en koude dranken, als ook snoep, koek, tosti’s, soep en dergelijke te nuttigen. Toegang is gratis!


Parkeren:
U kunt gewoon doorrijden naar de baan bij de cijfers 1, 3 en 4 (zie plattegrond).

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.