Opstapgroep Junior A en Funklasse

2 dagen racen inclusief BBQ voor € 90,=

RAP Holland biedt iedereen de gelegenheid om eens te komen kennismaken tijdens een wedstrijddag en aangezien de baan in Ulrum uitermate geschikt is voor pocketbike rijders is dit de perfecte kans om toch eens te komen rijden op 14 en 15 september 2018.

14 september 2018

  • 14:00 – 21:00 uur: trainen
  • BBQ avond: de perfecte kans om iedereen te leren kennen en ook uw vragen kunnen direct persoonlijk beantwoord worden!
  • Geen rijder? Wel BBQ? € 15,= p/p en kinderen tot 12 jaar: € 7,= p/p (Graag onderstaand formulier invullen opgave BBQ i.v.m. het bestellen van BBQ pakketten.)

15 september 2018: Wedstrijddag: dagschema volgt nog!

  1. Opstapgroep Junior A geeft de mogelijkheid om kennis te maken met het rijden van een wedstrijd bij RAP-Holland. De mini coureur kan op een veilige, rustige en gezellige manier kennis maken met het rijden van wedstrijden. Deze groep is uitsluitend bedoelt voor de kinderen die in het bezit zijn van een eigen pocketbike (huur pocketbike is mogelijk, vraag naar de voorwaarden) en de basisvaardigheden pocketbike rijden beheersen. Zij kunnen zelfstandig en in groepsverband rijden.
  2. Funklasse is voor iedereen ouder dan 16 jaar; senioren, ouders en overige rijders met een pocketbike die graag een keer willen mee doen met een wedstrijddag.

*Geen verplichting tot aanschaf een KNMV Basissportlicentie, transponder of lidmaatschap.

Om de kosten laagdrempelig te houden betaald u voor deelname € 90,=, dit is inclusief training en BBQ (14 september 2018) en deelname wedstrijddag (15 september 2018).

*Let op! Het betreft hier dus een een oefenrace (trainingsdag/kennismakingsdag) en geen officiële wedstrijd!

Adresgegevens:

Leensterweg 43d, 9971 EB Ulrum


 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.