Dagschema 15 september 2018: 7e NK wedstrijd Ulrum

7e NK Dagschema Ulrum (1)

DOWNLOAD


Extra informatie

2 dagen racen inclusief BBQ voor € 90,=

Opstapgroep Junior A en Funklasse

RAP Holland biedt iedereen de gelegenheid om eens te komen kennismaken tijdens een wedstrijddag en aangezien de baan in Ulrum uitermate geschikt is voor pocketbike rijders is dit de perfecte kans om toch eens te komen rijden op 14 en 15 september 2018.

  1. Opstapgroep Junior A geeft de mogelijkheid om kennis te maken met het rijden van een wedstrijd bij RAP-Holland. De mini coureur kan op een veilige, rustige en gezellige manier kennis maken met het rijden van wedstrijden. Deze groep is uitsluitend bedoelt voor de kinderen die in het bezit zijn van een eigen pocketbike (huur pocketbike is mogelijk, vraag naar de voorwaarden) en de basisvaardigheden pocketbike rijden beheersen. Zij kunnen zelfstandig en in groepsverband rijden.
  2. Funklasse is voor iedereen ouder dan 16 jaar; senioren, ouders en overige rijders met een pocketbike die graag een keer willen mee doen met een wedstrijddag.
  3. Geen verplichting tot aanschaf KNMV Basissportlicentie, transponder of lidmaatschap.

Om de kosten laagdrempelig te houden betaald u voor deelname € 90,=, dit is inclusief training en BBQ (14 september 2018) en deelname wedstrijddag (15 september 2018).

*Let op! Het betreft hier dus een een oefenrace (trainingsdag/kennismakingsdag) en geen officiële wedstrijd!

Inschrijven kan via onderstaand formulier, inschrijven voor de BBQ is noodzakelijk i.v.m. het bestellen van BBQ pakketten (scroll naar beneden voor het opgave formulier)


Deze informatie is voor iedereen.

Vrijdagavond 14 september 2018

  • Tijdstip: 14:00 tot 21:00 uur
  • In verband met het bestellen van een BBQ pakket moeten wij wel weten hoeveel personen er op 14 september 2018 willen gaan BBQ’en, daarom willen wij iedereen vragen het aanmeldformulier in te vullen, waar je ook kunt aangeven hoeveel personen er komen en de leeftijden. Als er bijzonderheden zijn, dan kunt u dat ook aangeven. Denk aan voedselallergieën, vegetarisch etc.
  • 14 en 15 september inclusief BBQ = € 90,= per rijder.
  • Geen rijder? Maar wel BBQ? Dat kan! Prijs € 15,= p/p en kinderen tot 12 jaar: € 7,= p/p (graag onderstaand formulier invullen voor niet rijders)
  • Overnachten met tent, caravan of camper is uiteraard mogelijk.
  • Ulrum en omgeving heeft ook een groot aanbod aan accommodaties.

Zaterdag 15 september 2018: zie bovenstaande dagschema

Willen jullie onderstaand formulier invullen en rekening houden dat de aanmelding op 7 september 2018 sluit? Waarvoor onze dank!


Adresgegevens:

Leensterweg 43d, 9971 EB Ulrum

Telefoon: 0595 401 18

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.