We hebben weer een hele mooie kalender klaar staan. Voor nu zijn dit trainingsdagen maar wanneer de maatregelen het toelaten zullen we deze trainingsdagen omzetten naar wedstrijddagen. Tijdens de trainingsdagen zullen we de klassen in gaan delen zoals wij dat ook doen tijdens de wedstrijddagen (Rookies, Junioren A, Junioren B, Open minibike, Ohvale 110, Ohvale 160/190, Topscooters en Pitbikes).Kijk voor informatie over de klassenindeling en de bijbehorende reglementen op onze website www.rap-holland.nl

Voor de rijders in de Junioren A en Junioren B die nog geen lid zijn en niet rijden met de standaard blokken betekent dit niet het einde van deelname. Wel betekent dit dat de reglementen opgesteld door RAP Holland gerespecteerd dienen te worden..
 
De gedachte achter de “standaard” motorblokken, en de visie van RAP Holland is dat we deelnemers in staat stellen te trainen en wedstrijden te rijden met gelijke techniek. Alleen met gelijk materiaal kunnen de kinderen van elkaar leren en progressie maken. 
Ook van de Rookies verwachten we, dat ze met een Rap Junioren A gelijkwaardig motorblok van start zullen gaan. 

Nog niet in het bezit van een standaard motorblok van RAP Holland, maar wel interesse in deze mooie kalender? Neem contact met ons op via: info@rap-holland.nl

Een lidmaatschap is niet verplicht tijdens de trainingsdagen. Ga je ook wedstrijddagen rijden dan is deze verplicht voor de junioren A en B. Daarnaast biedt een lidmaatschap voor alle rijders stemrecht voor de vereniging en korting op het inschrijfgeld van wedstrijddagen.

Met sportieve groeten

Bestuur Rap Holland