Informatie

 RAP-Holland is dé minibike vereniging van Nederland waarbij de focus ligt op het opleiden van coureurs. Dit doen wij door een platvorm te creëren waarbij er gereden word met standaard motoren. De kracht van de standaard klassen is dat de strijd op de baan word geleverd en niet met de portemonnee. Naast de verschillende minibike klassen zorgt RAP-Holland ook voor doorgroei mogelijkheden. Dit kan zijn met een Ohvale of een pitbike.
Kosten inschrijving:

* Lidmaatschap:                                                       €70

(2' gezin lid:    €35)

* Inschrijving per wedstrijd: Leden:                    €65

* Inschrijving per wedstrijd: Niet lid:                  €85

* Inschrijving per wedstrijd Junior Rookie:      € 45 (Lidmaatschap niet verplicht)

* Blokhuur Junior A per seizoen:                        €400

* Blokhuur Junior B per seizoen:                        €500

* Borg Blok:                                                               €250

Iedereen is verplicht een KNMV Licentie te hebben!

Junioren Rookie, Junior A en Junioren B

RAP Holland biedt iedereen vanaf 5 jaar oud de mogelijkheid om zich te ontwikkelen door deelname aan verschillende klassen binnen de RAP.

Junioren Rookie (vanaf 5)

De ideale manier om op een leuke ontspannen manier toch deel te nemen aan echte wedstrijddagen van RAP-Holland. Deze klasse is speciaal voor de beginnende coureurs. Doel is om onder begeleiding van onze trainers door te groeien richting de Junioren A.

Junioren A (van 6 t/m 9)
Junioren B (van 9 t/m 14)

Als je beschikt over voldoende racevaardigheden kun jij je veilig door ontwikkelen in de Junior A of B standaard klasse. Dit houdt in dat je bij RAP Holland al vanaf 400 euro een onderhoudsvrij standaard blok kunt huren.

Open minibikes

De snelste minibike klasse van Nederland! De open minibike klasse is een echte raceklasse voor diegenen die olie door de aderen heeft stromen. Racen in deze klasse is mogelijk vanaf 13 jaar oud.

Ohvale 110 cc 

Coureurs (vanaf 10 jaar oud) kunnen op de Ohvale hun eerste meters maken op een echte schakelmotor.

Ohvale 160 cc

Voor de coureurs (vanaf 12 jaar oud) is dit de volgende stap na de Ohvale 110 cc. Met meer vermogen is dit een geweldige motor om op te racen.

Top Scooters

De topsport scooter klasse is een traditionele scooterklasse waar in competitief verband op zeer hoog niveau word geracet. Leeftijd vanaf 14 jaar oud.

Pitbikes

Een geweldige nieuwe klasse waarbij er recreatief geracet word op pitbikes. Een echte funklasse op hoog niveau! Mogelijk vanaf 16 jaar oud.

Nieuwsgierig geworden of wil je graag een evenement bijwonen? Iedereen is welkom!