Onze raceklassen

FIM MiniGP Netherlands series

De MiniGP is het nieuwste onderdeel van het opleidingsprogramma Road to MotoGP.
In samenwerking met de internationale motorsportfederatie FIM, de KNMV en Dorna gaat RAP-Holland jonge talentvolle coureurs de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan de wereldwijd actieve FIM MiniGP World Series.

Ohvale 110

Coureurs (vanaf 9 jaar oud) kunnen op de Ohvale hun eerste meters maken op een echte schakelmotor.

Ohvale 160 / 190

Voor de coureurs (vanaf 11 jaar oud) is dit de volgende stap na de Ohvale 110 cc. Met meer vermogen is dit een geweldige motor om op te racen.

S4 Supermoto Cup Junior 65/85cc

Vanuit het principe jong geleerd (10+) is oud gedaan en in navolging van vele competitieve klassen in het buitenland is er in 2022 ook een Supermoto Junior klassen in Nederland.

Een moderne crosser met een dik vermogen, een paar flinke 12 of 17 inch plakkers, een grote rem erop en we hebben voor een klein bedrag een supersnelle racer voor op kartbanen die ook nog eens tegen het spreekwoordelijke stootje kan. Ideaal, want leren doe je tenslotte met vallen en opstaan..

S4 Supermoto Cup

Racen met een Supermoto. Vele motorsport helden gebruiken de supermoto om het glijden met de motor eigen te maken. Maar ook het flinke vermogen op de korte banen komt het fysieke van de rijder ten goede. Daarnaast zijn de kosten voor onderhoud te overzien. Deze factoren met daarbij een gezellige club zorgen voor het succes en de opmars van de Supermoto S4 klassen in Nederland.

Beginner of veteraan?
Bij voldoende aanmeldingen zal er een Pro en een expert klasse ingedeeld worden op rondetijden om zo de recreatieve/ beginnende en competitieve/ gevorderde rijder beide de ruimte te bieden op de baan.